ETUSIVU
TAITEILIJA
GALLERIA
HARPOGRATES-LAULU
Ajatuksia sodasta ja rakkaudesta
MASTER MIND
   
 
  IV, 2000
Öljy kankaalle
150 x 150 cm
     
  KAIRO. Viimeinen päiväni täällä. Täysi kymppi.  
Ahathoor = aurinko keskitaivaalla. Tunti aikaa. Ikkunat edelleen suljettuina. Vain minä, kynä, paperi, ja ääni takanani. Täytyy olla nopea. Taivaat ja maa järkkyvät, on jälleen ja edelleen sota.
 
Rakkaus on punottu auringon ja kuun kultaisista ja hopeisista säikeistä. Haaveemme tulevat todeksi tänä taikayönä. Poikamme ovat löytäneet pitkällä matkallaan Prinsessan, kuninkaan tyttären. Alkaa suuri kertomus poikiemme rakkaudesta. Rakkauden tunnustus on kuultu, kosinta on tehty ja vihkiminen suoritettu. Uudet kaksosetkin ovat jo alulla. Isämme ja äitimme antoivat elämän meille. Se on meidän laulumme ja siihen lauluun on kätketty siemen. Siemen puhkesi kukkaan pojissamme. Heidän vaelluksensa ei ole ollut turhaa, heidän laulunsa siemen on jälleen puhkeamassa kukkaan. Se kukka on jälleen palaamassa meille takaisin, synnyttäen jälleen tulevaisuudessa uuden laulun, tuoden jälleen mukanaan uuden salaisen siemen. Se on ikuinen kiertoliike joka ei sammu koskaan.
 
Katso kuu on sinisen meren yllä, toiveemme toteutuu. Tämä on meidän yömme. Sininen taivas todistaa rakkautemme, joka sykkii syvältä sydämemme syvyydestä. Rakastan sinua enemmän kuin koskaan. Tämä on suuri kertomus rakkaudestamme. Päivät vaihtuvat, rakkaus ei vaihdu koskaan, se kestää, kasvaa ja kiertää mukanamme kaikissa taivaan tuulissa.
 
Keskiyön aurinko on aina poikamme ja kuu tyttäremme.  
Tämä kirja on nyt kirjoitettu ja sinetöity. Siunaus, kunnioitus ja rauha tämän kauniin tähden kaikille asukkaille.  
   
Haukkavuorella 3.4.2003 Kauko Allén  
   
 
 
  Myöhemmin julkaisen tämän kirjoituksen tulevassa kirjassani työnimeltä KOOTUT LEGENDAT.