ETUSIVU
TAITEILIJA
GALLERIA
HARPOGRATES-LAULU
Ajatuksia sodasta ja rakkaudesta
MASTER MIND
I
II
III
MASTER MIND
Kirjoittanut Kauko Allén
Menneisyys, Nykyisyys, Tulevaisuus

 

Avainsanat:

Menneisyys
Yö, Kuu, Haadeksen valtakunta eli lintukoto. Prinsessa Illusionin kotipaikka.
Nykyisyys
Päivä, Aurinko, Työn valtakunta. Prinssi Jokerin kotipaikka.

Tulevaisuus
Maailma joka on menneisyyden ja nykyisyyden avioliiton hedelmä.
Suuri rakkaus saa lopullisen täyttymyksen.

 

 
  MASTER MIND
 
Haades joka johtaa ja hallitsee menneisyyden valtakuntaa on kolme sarvinen. Sarvet pitävät pienet lintukoto pallot tai niin kutsutut Orfiset munat hieman etäämpänä hallisijasta. Hipaisu teräviin sarviin saattaa posauttaa pallukan taivaan tuuliin. Lintukoto sijaitsee myrskyävän meren takana. Lintukoto on kaivettu syvälle kallion uumeniin sokkeloisten käytävien kätköihin. Kolmepäinen Kerperos koira vahtii luolaston suulla ja estää vieraiden pääsyn Lintukotolaan.
Prinsessa Illusion on isänsä Haadeksen silmäterä. Hän on saanut käyttöönsä paikan suurimman ja kauneimman siivekkään munan. Muna on myös hyvin ylellisesti varustettu. Sieltä löytyy kaikki ne mukavuudet ja hienoudet jotka meilläkin on, tai mistä me unelmoimme. Illusion on hyvin lahjakas ja utelias Prinsessa. Juuri hänen uteliaisuutensa on syy koko tämän legendan tai kertomuksen syntymiselle. Mainitsen tässä vielä neljä Raivotarta jotka myös asuvat Lintukotolassa. He näyttelevät vielä tärkeää osaa koko tapahtumasarjassa. Merkurius, jumalten ja kuolleiden sielujen saattaja tekee vielä jossakin vaiheessa aikamoisen kepposen Jokerille, se nähdään vielä.
Jokerin valtakunta edustaa tässä legendassa kovaa työtä. Jokerin isä on Jester. Jester on myös kaikkien legendaaristen sankareiden isä. Jokeri on älykäs laulujen sepittäjä, filosofi ja taitava lyyran soittaja, niin taitava että metsän eläimetkin pysähtyvät soittoa kuuntelemaan. Vartuttuaan Jokerin täytyy lähetä koti hovistaan maailmalle. On tapana että prinssit lähtevät etsimään prinsessaa ja puolta valtakuntaa. Tässä toimessa Jokerin taidot joutuvat todella koetukselle. Hänen täytyy kyetä hurmaamaan prinsessa, kuningas kuningatar ja koko hovi kyetäkseen saamaan prinsessa ja puoli valtakuntaa.
Katsotaan miten tapahtumat lähtevät nyt kehittymään. Tiedämme jo kuitenkin että jollakin oudolla tavalla nämä kaksi nuorta löytävät toisensa ja päätyvät onnelliseen avioliittoon. Mutta miten on mahdollista että menneisyys ja nykyisyys voivat kohdata toisensa ja olla jopa rakastuneita ja onnellisia.
Avainsanat ovat tietenkin Illusion ja Jokeri. Yhdessä he edustavat sellaista valtavaa voimavaraa joka pystyy ylittämään kaikki esteet ja rajat. Luovuus, tieto ja älykkyys löytävät toisensa.
 
I